We bundelen onze krachten met TVH

Beste klant,

Wissink Trading is jouw partner voor vervangingsglas en de plaatsing ervan voor gespecialiseerde voertuigen, waaronder bouw-, landbouw- en industriële machines.

Om onze ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren, hebben we besloten onze krachten te bundelen met TVH. We zijn daarom ook blij te kunnen aankondigen dat TVH Parts NV de activiteiten van Wissink Trading heeft overgenomen.

Samenwerking met TVH
Het Wissink-team is ervan overtuigd dat de samenwerking met TVH extra voordelen en mogelijkheden zal creëren voor jou, onze gewaardeerde klant. Voorlopig blijven we zelfstandig werken en uiteraard blijven al onze medewerkers in dienst. Zo kunnen we het huidige succes en de ontwikkeling van het bedrijf verder zetten. We garanderen je dus ook de kwaliteit en service die je van ons gewend bent.
Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Eric Wissink via e.wissink@wissinktrading.nl.

TVH in een notendop
TVH is een van ’s werelds grootste leveranciers van onderdelen en accessoires voor material handling en industriele, bouw- en landbouwmachines. Het hoofdkantoor bevindt zich in België, maar TVH is werkzaam vanuit 81 filialen over alle continenten.
Het Wissink Trading-team is blij deel te kunnen uitmaken van de TVH-familie. Ze kijken enthousiast uit naar de toekomst, en stellen TVH graag in vijf minuten aan je voor: Bekijk de video.

Hartelijk bedankt
In deze spannende tijden is onze toewijding sterker dan ooit. We willen je daarom graag bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Mocht je vragen hebben of meer advies willen, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groeten,

Eric Wissink